Bano Prefab-Konseptet

Konseptet

Bano Prefab produserer og leverer prefabrikkerte baderomskabiner i stålfiberarmert betong med fokus på kvalitet, funksjonalitet og fleksibilitet. Vi leverer badekabiner til alle formål som bolig, hoteller, helsebygg og studentboliger. Prefabrikkerte baderomskabiner i stålfiberarmert betong har mange fordeler sammenlignet med plassbygde bad og badekabiner i lettmaterialer.

BANO PREFAB PREFABRIKKERTE KABINER SKAPER MULIGHETER, IKKE BEGRENSNINGER

Tidsbesparende

Vi produserer badene mens dere produserer resten av bygget. Når kabinene er kommet på plass er disse levert som komplette baderom, ferdig flislagt og innredet.

Enkel prosjektering

I stedet for å måtte forholde seg til flere fag trenger dere kun å forholde dere til én aktør. Dette fører til enklere prosjektering, klare ansvarsforhold og mindre administrasjon.

Høy kvalitet

Bano Prefab er Sintef godkjent. Vår fabrikkproduksjon sikrer at våre produkter oppfyller alle krav til fall mot sluk, tettesjikt, flislegging, innfesting og ettermontering av utstyr.

Funksjonalitet

Våre baderomskabiner tåler høy belastning. Det kan monteres og ettermonteres utstyr uten å tenke på spikerslag. Veggene er funksjonstestet opp mot 500kg belastning.

Enkel rehabilitering

Den stålfiberarmerte betongkabinen kan enkelt rehabiliteres. Fliser fjernes, nytt tettesjikt og nye fliser kan legges uten at dette forringer produktet.

Pris

Gode innkjøpsbetingelser grunnet høyt volum, lave frakt kostnader, god lagerhåndtering samt effektiv produksjon sikrer en lav pris i forhold til plassbygde bad.

Avfallshåndtering

Avfall håndteres på fabrikken i stedet for på byggeplass. Dette sparer dere for unødige arbeidstimer og det er kostnadsbesparende.

Ren byggeplass

Baderomskabinene er ferdig flislagt på fabrikk, slik at ingen murer eller flislegger trenger adkomst til badet, dette sikrer en renere byggeplass.